Aktuelnosti‎ > ‎

Hidroizolacija | Sanacija

posted Jan 15, 2016, 3:48 PM by Sig System   [ updated Feb 10, 2016, 12:36 AM ]
Hidroizolacija i sanacija

Izvodimo  sve vrste hidroizolacija na novim objektima, kao i sanaciju na starim, gde je postojeća dotrajala ili je oštećena.Vaš problem može biti rešen ako se obratite našem timu stručnjaka za hidroizolaterske radove.Vršenje procene u kakvom stanju je postojeći problem bilo da je krov, terasa, podrum, bazen, kupatilo, bilo kakav prodor vode u vaš objekat je besplatan, ne naplaćujemo dolazak i procenu radova.

Izvodimo sledeće vrste radova:

  • hidroizolacija ravnog krova
  • hidroizolacija kupatila
  • hidroizolacija bazena
  • hidroizolacija garaža
  • hidroizolacija podruma
  • hidroizolacija terasa

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama,kontaktirajte nas na telefon 063/700-160-8 ili na mail: aleksandra.nikolic@sig-system.com



Hidroizolacija vlažnih kuća

Mašinsko presecanje zidova

Zaštita od kapilarne vlage svih vrsta objekata, totalnim presecanjem zida, odnosno mašinsko presecanje zidova i postavljanje kvalitetne horizontalne hidroizolacije.
Radove izvodimo najkvalitetnijim domaćim i stranim materijalima:
- FIM bitumenske trake - Kanjiža
- TIM izolirka – Šid
- IGROSTOP profilisane plastične šine firme COMER iz Italije (koriste se za debele zidove (crkve, manastire, škole…).
Postavljanje hidroizolacije i sanacija vlage na starim zgradama gde najčešće nedostaje horizontalna i vertikalna hidroizolacija ili je ista tokom godina postala propusna.
Dajemo garanciju na izvršene radove.


Presecanje kapilarne vlage injektiranjem

Za ovaj sistem sanacije koristimo kvalitetne strane penetrate (Penetron i sl.). Rupe se buše na svakih 10-20 cm u "zig-zag" rasporedu. Svaka rupa je prečnika 20-30 mm, sa nagibom od 10-30 % prema dole. Kod masivnih zidova, debljine preko 50-60 cm, bušenje se izvodi sa obe strane zida.
Kada se radi o objektima koji su potpuno ili su delom ukopani, rupe se buše samo sa unutrašnje (nebranjene) strane, naizmenično, u vidu šahovske table po čitavoj površini zida.U izbušene rupe injektiraju se penetrati. Injektiranje se izvodi: gravitaciono (ulivanjem kroz levak). Injektirani rastvor u veoma kratkom vremenu potpuno penetrira (osmozom), u sve pore i šupljine poroznog materijala i nakon izvesnog vremena očvrsne kristalizacijom. Tako injektiran pojas međusobno povezanih mikropora i šupljina stvara u poroznom zidu - novu vodonepropusnu barijeru.



Comments